Alexandra Udženija

Evropa se probouzí z idealistického poblouznění

25. 04. 2016 11:26:00
První kolo voleb rakouského prezidenta ovládl Hofer. Jedná se podle mě o stále částější odpoveď evropských voličů na nefungující socialisticko-multikulturní politiku stávajícího evropského vedení.

Ta zásadně nerespektuje suverenitu jednotlivých států. V zájmu politické a mediální korektnosti se nedostává vůbec prostoru k normální debatě nad problémy a obavami, které většinu lidí v Evropě tíží. Ať už je to otázka migrace, bezpečnosti, obrany nebo ekonomiky, systému dotací či rozvoje Evropy.

Vše je jen popisováno v mlze podivného idealismu a ostatní názory nejsou často ani vyslyšeny. Nedivme se pak, že se na scénu mohou dostat a dostávají extrémisté a populisté, kteří to prostě z té mediální šedé korektnosti ukřičí extrémním či populistickým názorem.

Všechny zásadní politické otázky dnešního světa se i u nás v ČR řeší hlavně politikařením, tzv. aktivistickým alibismem a ne politickým řešením. Hlavně, aby se nikdo moc nenaštval, nikdo se neurazil a zítra bude zase nové téma. Jenže v lidech to zůstává. Lidé chtějí jasná a srozumitelná řešení, chtějí vědět, že jejich práva budou ochráněná a že se nebudou muset přizpůsobovat jiným kulturám a zvykům na svém vlastním území. Tuto garanci lidé chtějí a pokud jim to začne nabízet někdo jiný, než standardní demokratické strany, tak půjdou za ním.

My to v ODS celou dobu jasně říkáme, jen to nezapadá vládnoucí a novinářské elitě do jejich „skleníkového“ vidění světa a proto nás záměrně přehlížejí. A když nám náhodou dají prostor, tak z představitelů naší strany udělají xenofoby nebo demagogy!

Věřím ale, že občané České republiky jasně vidí, že občanští demokraté této podobě šílené evropské promigrační politice říkají jasné NE!

Autor: Alexandra Udženija | karma: 13.26 | přečteno: 591 ×
Poslední články autora